Garderoba Cu Povești – Ținute De Vară Personalizate

Este mijlocul verii și vremea pare că a uitat asta. În ciuda ploilor și a furtunilor, noi încă credem că doar încearcă să ne răcorească puțin după atâtea zile însorite, dar anotimpul nostru preferat continuă, iar noi alegem să purtăm ținute de vară personalizate . ?

Nu uităm zilele călduroase ce au fost până acum și știm că vor urma, așa că fiecare dintre noi își dorește ceva lejer, feminin și plin de personalitate. Până la urmă, după atâtea restricții, creativitatea și stilul au cam stat închise și ele în carantină.

În timpul acesta, pofta de călătorie și de a fi chic a crescut. Acesta este atuul verii, fiecare își poate arăta stilul personal, fără să fie umbrit de necesitatea unei haine groase.

E timpul să ne înveselim ca să înveselim și vremea, să fim în elementul nostru în totalitate, să dăm viața garderobei noastre. Știm cu toții că aceste lucruri ne dau încredere în noi și ne schimbă dispoziția.  Personalitatea și stilul nu sunt o problemă.

Este clar că personalitatea nu se rezumă doar la caracter și că fiecăruia îi place să se „descopere” prin ceea ce poartă, astfel ținutele de vară personalizate creionează povestea fiecăruia .

„Scoatem arta în stradă”

Așa cum știm, doar arta ne-a salvat în pandemie, dar acum este timpul să ,,scoatem arta în stradă”, așa că am decis să fim practici. Prin această dorință consacrată a noastră am hotărât să integrăm pasiunile în stilul vestimentar, construind o colecție de haine bazată pe tablouri celebre. 

De ce să ne lăsăm mulțumiți doar cu admirarea de la distanță a creațiilor lui Van Gogh, când putem să le avem aproape, pe un material lejer, plăcut la atingere și ușor de îngrijit. Știm cu toții cât este de important ca atunci când ieși afara și este cald, să te simți confortabil și să nu te încălzești în hainele tale.

Ideea noastră s-a materializat prin rochii, fuste, tricouri, ,dar nu ne limităm la atât. Ținuta nu ar fi completă fără accesorii. Astfel, o nelipsită geantă și o eșarfă adaugate ținutei, și de ce nu, combinate, iți pot evidenția stilul. ?

Creativitatea nu se oprește aici, bineînțeles că orice îți dorești se poate printa și adapta în funcție de caracterul și stilul tău. ,,Printăm ceea ce simți” ne este sloganul!

Am vorbit până acum despre ținutele doamnelor, dar nici domnii și băieții noștri dragi nu sunt neglijați în această vară. Tricourile personalizate și bermudele atât de nelipsite pentru ei în acest anotimp, pot fi cu ușurință adaptate stilului lor.

Unicitatea și personalitatea creează povești împreună

Se spune că imaginația nu are limite, deci nu te limita nici tu când vine vorba de garderoba ta. În fiecare dintre noi se ascunde un artist. Dacă te pasionează desenul, pictura, chiar și grafica și ilustrațiile, toate acestea pot ajunge cu ușurință în dulapul tău și să-ți dea un aer de unicitate.

Copiii au și ei parte de atenția noastră, trebuie doar să vă hotărați împreună la un desen, fie al lor, fie fișe furnizate de noi pe care să le colorați și doar cu o poză trimisă către noi și niște dimensiuni, micuții pot purta creația realizată. Privind și mai departe, o să vă bucurați și de timpul plăcut în familie. 

Ținutele de vară personalizate creează o poveste și amintiri de neuitat. Creează-ți și tu povestea care se asortează cu tine, alegând să porți ceea ce te reprezintă!

Leave a Comment

Ai uitat produse care te intereseaza in cosul de cumparaturi

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

error: Content is protected !!
Scroll to Top
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition