Despre noi

Noi suntem yin și yang, o combinație dintre un visător și o artistă, dintre doi oameni, care au, cum zicem noi combinația necesară îndeplinirii unui vis, unul are know how-ul și experiența îndelungată în tot ceea ce înseamnă print, celălalt imaginația și partea de creativitate în tot ce se poate lega de print.

Cam așa am descrie jumătățile de Hint și Point : Alex și Carmen, unul cu precizie germană,celălalt cu pensulă artistică.

Ideea de a crea un business a venit din pasiune și s-a concretizat cu o convingere absolută asupra reușitei.

Am început prin a ne dori, a ne dori să facem ceva cu pasiune, ceva care să reprezinte parte din noi și care să ne facă să mergem înainte cu sufletul, nu doar cu dorințele și puterea de muncă.

Alex are o experiență de peste 10 ani în industria printului, Carmen tot felul de idei legate de design interior, publicitate, produse pentru copii și nu în ultimul rând produse textile, produse personalizate.

Ne-am clădit visul muncind la un proiect de start up pe care l-am câștigat în 2017 și care a prins contur în Hint Point. Ne-am propus să facem un altfel de print publicitar și de design, unul care să suprinda parte din noi și parte din sufletul clientului. Astfel s-a născut și deviza noastra “Feel your point”. Este cea mai importantă dorință a noastră, să surprindem în printuri ceea ce își doreste clientul, ceea ce îl reprezintă și să facem un melange între calitatea printului, a materialelor, a creativității noastre și intenția și esența produselor clienților noștri.

Atâta timp cât am reușit să surprindem substanța fiecarui client, am fost încântați și noi și clientul de produsul final. Maniera de business este mereu adaptabilă la nevoile clienților,mentinând un standard ridicat al calității produselor,deoarece noi nu facem rabat la calitate. Este punctul nostru forte și cheia succesului.

Ce înseamnă de fapt acest produs final și ce facem noi mai concret la Hint Point ?

Realizăm tipar pe o diversitate mare de materiale precum: hârtie, polipropilenă, textil, backlit film, autocolant. Realizăm produse publicitare pe: PVC, alucobond,sisteme expoziționale, sigle luminoase ș.a.m.d., iar pentru evenimente putem asigura producția tuturor materialelor necesare, de la mape de prezentare la lanyarduri și ecusoane, pixuri, pungi personalizate, brățări, tokene, bean-bag -uri, fețe de masă sau huse pentru standuri  etc.Completăm cu produse de tipar digital și oferim o gamă largă de finisaje ale produselor din hârtie : cărți de vizită, agende, calendare, flyer, pliante…

Dar pe lângă aceste produse, să le zic clasice de print, realizăm produse care nu se adresează în exclusivitate firmelor. Am creat pentru decorul caselor : tablouri canvas luminoase, lămpi cu abajur personalizat, printat pe textil, perne de decor cu textil printat, bean bag-uri, huse de mese și fotolii, tapet personalizat.

Acum în aceasta perioadă de pandemie, când au scăzut evenimentele pentru care asiguram materialele publicitare, am trecut printr-o scădere a comenzilor, dar am învățat  să ne reinventăm, să ne adaptam și să mergem și mai mult către cumparatorul persoana fizică.

Pentru că este nevoie de măști barieră, măști textile, avem și această linie de producție și venim înspre clienți cu măști din bumbac cu elastan personalizate, colorate, vesele, plăcute la purtare.

Ne-am adaptat în această perioadă la necesitățile părinților creând produse de joacă și educație pentru copii: covorașe de joacă impermeabile, planșe de dimensiuni mari wipe and clean, cărți cu păpuși din hartie cu garderobă proprie, cărti de colorat predecupate, cartonașe flash card baby, carduri pe diferite tematici, inclusiv pentru dezvoltarea cumunicării în cuplu, jurnale de sarcină, de familie și de bebe, seturi cadou cu harta cerului sau personalizate pentru diverse sărbători de pe parcursul anului. Ori am vebnit în sprijinul celor care vor să își redecoreze casa cu autocolant personalizate pentru mobila, frigider sau tapet personalizat.

Una dintre realizarile acestui an este magazinul nostru online, www.hintpoint.ro  unde se găsesc o mare parte din produsele descrise mai sus sau se pot comanda produsele personalizate.

Dincolo de ceea ce v-am povestit despre Hint Point, suntem oameni cu o gândire out of the box, maleabili și inventivi, ceea ce înseamnă că nu ne limităm la aceste produse și suntem deschiși spre diferite propuneri și realizari de obiecte personalizate în limita a ceea ce ne ofera instrumentele de producție deocamdată.

Pentru informații și discuții ne găsiți pe mail la cutiacuhinturi@hintpoint.ro și tel 0755810081. Despre noi și munca noastră găsiți postări, fotografii, video-uri pe instagram, facebook și site unde este integrat și magazinul nostru www.hintpoint.ro

facebook: https://www.facebook.com/FeelYourPoint/

instagram: https://www.instagram.com/hint_point/

Ai uitat produse care te intereseaza in cosul de cumparaturi

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

error: Content is protected !!
Scroll to Top
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition